Lainatarjous hakemus

Saat lainatarjoukset nähtäville heti hakemuksen täytettyäsi.

Lainahakemus

Näin se toimii,

Aloita lainahakemus yllä ja jatka hakemus loppuun. Saat tarjoukset heti nähtävillesi ja hyväksyttäväksesi. Saat ensimmäiset tarjoukset heti noin minuutissa ja yleensä kaikki tarjoukset saapuvat ruudullesi noin 10 minuutin sisällä. Harkitse ja päätä asia rauhassa, tarjoukset ovat voimassa 30 vrk ajan, joten mitään kiirettä lainan nostamiselle ei ole.

Aloita hakemus

Tee Hakemus - Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta vakuudeton kulutusluotto yhdellä hakemuksella. Seuraa reaaliajassa tarjouksia ja niin halutessasi, valitset sinulle sopivimman.

Edellytykset tarjouksen saamiselle:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset tulot
    (palkka- tai eläketulot)
  3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

1. Täytä hakemus

2. Nopea luottopäätös

3. Valitse paras lainatarjous

4. Allekirjoitus ja maksu tilillesi

1. Täytä Hakemus

Aloita hakemus täyttämällä pyydetyt tiedot. Se vie vain pari minuuttia aikaasi. Voit hakea yksin tai yhteishakijan kanssa.

2. Kilpailutus alkaa

Maksuton ja nopea prosessi, jonka teemme puolestasi. Se ei sido sinua mihinkään. Tavoitat kilpailutuksen kautta yli 20 eri pankkia ja rahoittajaa.

3. Valitse sopivin

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti nähtävillesi. Kaikki tarjoukset ovat nähtävilläsi yleensä saman päivän aikana. Valitse sinulle sopivin.

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Hakemus ei sido ottamaan vastaan tarjottuja lainoja. Tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa pääsääntöisesti 1 kuukauden hakemuksen täyttämisestä, eivätkä sido lainan nostamiseen. Voit päättää aivan rauhassa ja valita parhaan tarjouksen ja nostaa sen tilillesi jos niin päätät.

Tarjoukset saapuvat heti ja ovat voimassa 30 vrk ajan.

Pankit ja lainanantajat kilpailevat lainastasi ja antavat parhaan mahdollisen tarjouksensa näihin tietoihin pohjautuen. Hakemus ei sido hyväksymään tarjousta, mutta saat alustavan lainatarjouksen helpottamaan päätöksentekoa, olipa lainatarpeesi kulutukseen, remonttiin tai vaikkapa lainojen yhdistämiseksi. Kilpailutuksessa on mukana jo yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka ovat kaikki kotimaisia luotettavia toimijoita.