Kilpailutamme kulutusluoton vain minuuteissa.

Kaikki annetut tarjoukset ovat voimassa vähintään 30 vrk.

Kuinka paljon tarvitset luottoa?

Tee Hakemus verkossa

Kilpailuta vakuudeton kulutusluotto ja nosta se tilillesi kokonaan verkossa.

Edellytykset tarjouksen saamiselle:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset tulot
    (palkka- tai eläketulot)
  3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

Joustava ja nopea vaihtoehto saada edullista lainaa ilman vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse laittaa vakuudeksi asuntoa, mökkiä tai autoa. Puhtaat luottotiedot riittävät ja lisäksi vaaditaan riittävät säännölliset tulot, kuten eläke, palkka tai muu säännöllinen korvaus. Kesä ja kevät ovat vuodenaikoja, jolloin talouksien rahantarve kasvaa merkittävästi. Lomat, reissut, mökki, auto ja kodin pikku remontit voivat tehdä ikävän loven lompakkoon. Moni miettii kuinka voisi säästää arjen kuluis

Kulutusluoton kilpailuttaminen

Kun haet kulutusluoton Vertaalainat.fi -palvelun kautta, voit yhdellä hakemuksella hakea tarjouksen ja lainalupauksen useammalta pankilta ja luotonmyöntäjältä. Lopuksi voit itse valitsa mieluisimman vaihtoehdon. Sinä päätät, me kilpailutamme sinulle kulutusluoton – 100% Ilmaiseksi.

Kulutusluotto on kilpailutettuna edullinen ja todella nopea ratkaisu arjen pieniin ja suuriin rahoitustarpeisiin. Juuri nyt kulutusluottojen korkokatto on voimassa 31.9.2021 saakka, eli tarjottava vuosikorko ei saa ylittää 10% prosenttia. Nyt jos koskaan on kulutusluoton hakeminen edullista. Kulutusluottokin kannattaa silti aina kilpailuttaa. Voit tehdä sen kätevästi ja maksutta palvelussamme vain yhdellä hakemuksella. Tee hakemus nyt ja saat tarjoukset nähtävillesi heti.